NOSALTRES

Nosaltres som el Ricard i la Marta,  una parella jove, nascuda al territori, amb ganes de tirar endavant nous projectes, ara ja tenim dos fills, el Bernat i l’Arnau que ens acompanyen en l’aventura. El Moianès ens apassiona, és una comarca petita i intensa, amb un clima ideal amb una mica de tot i Collsuspina un indret especial com dels que ja en queden pocs.

El respecte pel territori i per la conservació del patrimoni va fer sorgir la idea de restaurar una casa de poble a Colluspina, ha estat un any intens,  i aquest novembre 2019 obre les portes el nostre petit projecte.

Aquest espai ens permet oferir als nostres clients un allotjament on sentir-se com a casa i la possibilitat de gaudir d’un entorn rural on poder donar a conèixer als nostres visitants els atractius naturals, històrics i culturals del Moianès.

Us volem dir que estarem encantats de rebre-us a casa nostra  i cuidar-vos  per a que pugueu gaudir i conèixer la nostra terra durant la vostra estada aquí.

Marta (652 02 60 79)

Ricard (652 02 75 43)

Aquesta és ja la nostre segona aventura, després de la Torre de Casanova, Espai polivalent, www.torredecasnova.cat, un espai per a fer cel·lebracions per a grups, un espai que ja fa anys que camina.

Moltes gràcies a tots vosaltres, aquells que ho feu possible.