AVÍS LEGAL

Avís legal

Cal Puó, manté aquest portal web amb l’objectiu de facilitar l’accés a informació institucional actualitzada i exacta. Es treballa perquè aquesta informació estigui sempre actualitzada. No obstant no podem garantir la inexistència d’errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

Titularitat de la pàgina web

Nom: Casa Rural Cal Puó

Adreça: C/Nou 2, 08178 Collsuspina, Barcelona (Espanya)

Telèfon: 652026079 / 652027543

Email: info@calpuo.cat

CIF: 33955859Q

Garanties i responsabilitats

L’accés a la web de calpuo.cat suposa l’acceptació expressa de les polítiques d’aquesta i el compromís de no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes, el que podrà comportar en el seu cas les corresponents responsabilitats legals.

Ens reservem el dret a efectuar en qualsevol moment modificacions o actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració, presentació o de les condicions legals.

Així mateix, no podem garantir la inexistència d’interrupcions o erros en l’accés a la web o al seu contingut ni de possibles erros tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet. Així com tampoc de possibles danys que es poguessin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web.

Propietat Intel·lectual

Aquesta web pot allotjar continguts protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial. Tots els continguts citats (textos, audiovisuals, codi, dissenys, logos, marques, etc.) són de propietat del titular de la web.

Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts podrà ser considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà comportar, en el seu cas, les corresponents responsabilitats legals.

La simple navegació o ús de la web o dels seus serveis no atorga en cap cas llicència o cessió parcial o total sobre els drets citats i queda expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels titulars.

Advertiment sobre la utilització de galetes (cookies)

Aquest portal web fa ús de galetes (cookies), arxius de text ubicats en l’ordinador de l’usuari, per a ajudar el lloc web a analitzar l’ús que els usuaris en fan, per el correcte funcionament i visualització dels continguts publicats, així com per la recollida d’estadístiques.

Per conèixer la nostra política de galetes cliqui aquí.

Advertiment sobre protecció de dades

Casa Rural Cal Puó està compromès amb la privacitat i la protecció de dades i treballa per garantir la confidencialitat de les seves dades personals.

Per conèixer la nostra política de privacitat cliqui aquí.