SERVEIS I TARIFES

Els apartaments es poden reservar de manera individual , per dies solts , excepte cap de setmana, ponts i festius (Cap d’any, Setmana santa, Puríssima) minim 2 nits, fins a setmanes senceres. L’hora habitual d’entrada a l’allotjament és de 4 a 6 de la tarda i la sortida és a les 12 del midgia de l’endemà, feu- nos saber les vostres necessitats si són diferents d’aquestes i mirarem de resoldre-les.

SERVEIS:

Els apartaments estan totalment equipats, cuina ( inducció, forn i micrroones, nevera, congelador, olles, paelles, cuberts, copes, estovalles, tovallons, torradora, minipimer, cafetera dolcegusto (capsules), rentavaixelles (pastilles), estris per a la neteja (fairi, fregall, bayeta, paper de cuina, drap de cuina), bany equipat (secador de cabell, paper de wc) , les habitacions inclouen els llençols i també 2 tovalloles per persona i wifi amb fibra.

PREUS:

APARTAMENT PER 2 PERSONES

1 NIT – 90€

2 NITS – 180€ ( Cap de setmana, ponts i festius reserva mínima 2 nits)

APARTAMENT PER 3 PERSONES

1 NIT – 120€

2 NITS – 240€ ( Cap de setmana, ponts i festius reserva mínima 2 nits)

APARTAMENT PER 4 PERSONES

1 NIT – 140€

2 NITS – 280€ ( Cap de setmana, ponts i festius reserva mínima 2 nits)

A part de l’allotjament, si ho desitgeu, us oferim la possibilitat de gaudir d’una cistella amb l’esmorzar que consisteix en un rodó de pagès, embutit, càpsula de cafè, suc, mermelada, mantega, mel i un croisant per 10€ per persona.

Cal Puó es reserva el dret de demanar una paga i senyal per tal de fer efectiva la reserva.

Durant l’estiu, els hostes de Cal Puó, tenen accés gratuït a la pisicina municipal de Collsuspina.

Els clients de la Torre de Casanova, gaudeixen de descomptes especials, consulta’ns.